Historia

Modern tillverkning med gamla anor 
Företaget grundades redan år 1948. CH Ståldörrar AB är en del av CH Industry AB verksamhet och fabriken är belägen i Eskilstuna. 
Produktionsanläggningen är högteknologisk och ytan uppgår till 12 000 kvm. Fastigheten ingår i koncernen och byggdes år 2000.
Förutom ståldörrar så tillverkas här komponenter till industri med Scania, Volvo, Komatsu och ABB som kunder.

Automatiserad dörrproduktion
Produktionen av säkerhetsdörrar sker i marknadens mest flexibla tillverkningsmaskiner. Vårt arbete med ständiga förbättringar leder till konkurrenskraftiga priser och hög kvalitet. Ståldörrarna levereras i en mängd olika utföranden och storlekar. De kan utrustas med olika låstyper och med diverse tillbehör efter kundens önskemål. Leveranssäkerheten är hög.

Utvecklingsavdelning
Utvecklingsavdelningen för vår dörrproduktion finns i Eskilstuna. Här tar vi regelbundet fram nya dörrkonstruktioner och vidareutvecklar de befintliga. Det är ett ständigt pågående arbete för att möta marknadens behov.

Nya dörrkonstruktioner testas och prövas regelbundet på RISE (Research Institutes of Sweden), samt SBSC (Svensk Brand och Säkerhetscertifiering). På så sätt kan vi garantera att våra dörrar klarar de inbrotts-, brand-, brandgas- och ljudklasser som finns föreskrivna för respektive användningsområde. 

Fabriksvisning
Vi visar gärna upp vår moderna produktionsanläggning.
Kontakta Daniel Serrander på telefon 016-15 38 30, eller fyll i formuläret på vår hemsida. 

Koncernen

CH Ståldörrar AB ingår i samma koncern som CH Industry AB och Svenska Skydd AB samt fastighetsbolaget CH Real Estate AB. Svenska Skydd AB har …

Läs mer

Kvalitet & Miljö

CH Industry är certifierat enlig ISO 9001 och ISO 14000 och har mycket lång erfarenhet av att arbeta efter krävande kvalitetsstandarder. Den dagliga produktionen kontrolleras …

Läs mer

Fabriksbesök

Vill du komma och se vår moderna produktionsanläggning? Vi tar gärna emot besökare från bostadsbolag och bostadsrättsföreningar för att visa vår dörrproduktion. Grupper om max …

Läs mer

Arkitekter och byggföretag

Här hittar du som byggentreprenör eller arkitekt information om våra dörrar

Säkerhetsdörrar till fastighetsbolag och Brf

Med nya säkerhetsdörrar blir boendekomforten högre. Våra säkerhetsdörrar uppfyller de krav som ställs på entré,- och lägenhetsdörrar i trapphus.